KG-FILTER KÖRNYEZETVÉDELMI MÉRNÖKIRODA - Rólunk

hu  en  de

Rólunk

Tisztelt Partnerünk!

A KG-FILTER Kft. Környezetvédelmi Mérnökiroda 1990. szeptember 01-én alakult a KOGÉPTERV Ipari-légtechnikai és zajvédelmi osztályból, az osztrák CZECH Reinlufttechnik GmbH bevonásával. A KG-FILTER Kft. ma már tisztán magyar személyek tulajdonában működő vállalkozás. 2011 év végén fejezte be új, önálló telephelyének felépítését. Ma már a legkorszerűbb körülmények között és felszerelések birtokában alapvetően két fő üzletág keretén belül tevékenykedik:

  • Ipari-légtechnikai és szűréstechnikai üzletág
  • Zaj- és rezgésvédelmi üzletág

Cégünk mindkét üzletág keretén belül méréssel, szakértéssel, tervezéssel és kivitelezéssel, valamint e tevékenységekhez kapcsoló anyagok értékesítésével foglalkozik. A KG-FILTER Kft. a hazai piacvezető cégek közé tartozik az említett két üzletág tekintetében.

A KG-FILTER Kft. NAT által akkreditált Légtechnikai és Zajvédelmi Vizsgálólaboratóriumot működtet. Ennek keretén belül akkreditációval rendelkezik a zaj- és rezgésvédelem szinte valamennyi ágában, légtechnikai és áramlástechnikai mérésekre, valamint munkahelyi mesterséges megvilágítási vizsgálatokra.

A Vizsgálólaboratórium megfelel az MSZ EN ISO/IEC 17025:2005 szabvány követelményeinek.

Cégünk megismerését, valamint leendő partnerünk melletti döntésüket szeretnénk segíteni az eddig végzett több száz munkánkról áttekintést nyújtó weblapunkon keresztül.

Külön szeretnénk felhívni szíves figyelmüket az alábbiakra:

  • Ipari-légtechnikai és szűréstecnikai feladatok tekintetében a kohászati, az öntödei és nehézüzemű viszonyok légtechnikai feladataitól a gyógyszergyári, illetve kórházi nagytisztaságú terek által megkövetelt légtechnikai és szűréstechnikai feladatokig szinte minden előfordult a gyakorlatunkban.
  • Zaj- és rezgésvédelem terén a különlegesen nehezen kezelhető zajcsökkentési feladatok terén (munkahelyi, környezeti, épületakusztikai), és ehhez kapcsolódóan gépek és berendezések, valamint dolgozókat érő rezgések hatásos csökkentése terén tudunk nagyszámú referenciát bemutatni. Különösen nagy tapasztalattal rendelkezünk a folyadékhűtő berendezések zaj- rezgéscsökkentése területén.

Kérjük, hogy a fent leírtakat mérlegelve problémáikkal keressék meg Cégünket, és tegyék lehetővé, hogy egy-egy feladat megoldása terén a mi Cégünk is pályázhasson, illetve versenyezhessen bizonyítva szakmai felkészültségét.

Köszönjük eddigi figyelmüket, és várjuk szíves megkeresésüket.

 

Üdvözlettel:

Marosy Géza

KG-FILTER Kft. Környezetvédelmi Mérnökiroda
H-2092 Budakeszi, Nagy Sándor u. 2/A


Mobil: (+ 36) 30 9340 434
Tel: (+ 36 23) 457 055
Fax: (+ 36 23) 457 054
Mobil (központi): (+ 36) 30 9669 021
E-mail: kg-filter@kg-filter.hu


Üdvözlet

 

 


MÉRÉS
 
SZAKÉRTÉS
 
TERVEZÉS
 
GYÁRTÁS
 
KIVITELEZÉS